Selecteer een pagina
Aanbieding!

Voordeelvanger Compacte Verrekijker Met Nachtzicht – Bereik Tot 1000 Meter En Vergroot 60x …

9.95

Deze dagaanbieding is te koop in de webwinkel van Voordeelvanger.nl. Klik op de onderstaande knop om rechtstreeks naar de aanbieding in hun webwinkel te gaan.

Aanbieding bekijken

Beschrijving

Voordeelvanger.nl is een aanbiedingen website met elke dag vele aantrekkelijke aanbiedingen. Dit is een van die aanbiedingen en wordt aangeboden als zijnde een dagaanbieding. Dat betekent in principe dat de aanbieding slechts 24 uur beschikbaar is. De dagaanbiedingen van voordeelvanger.nl worden elke ochtend rond 7.30 uur ververst.

Ben je een natuurliefhebber of ga je er graag op uit? Dan kan een goede verrekijker je buitenervaring nog mooier maken! Voor liefhebbers van de natuur, watersport, wandelen, vogels- of vliegtuigspotten of theater: deze verrekijker met nachtzicht biedt tal van mogelijkheden om te observeren of de wereld dichterbij te brengen.
Vergroot tot 60x
De verrekijker vergroot optisch tot maar liefst 60 keer, hierdoor ziet u nog beter details op grotere afstand. Ga je graag het water op of valt er een onverwachte regenbui? Dan hoef je niet bang te zijn, want dit toestel is waterbestendig! Nachtkijker
Bekijk wild tijdens een nachtsafari, observeer vogels in de vroege ochtend of geniet van de zonsopgang dankzij nachtzicht. Blijf verrassend veel details zien door de gele lenzen als het schemerig of donker is en geniet nog steeds van een goed zicht.Lichtgewicht
Het gewicht is zeer acceptabel, ideaal voor een lange wandeltocht of voor mee op reis, stop de verrekijker makkelijk in je tas, of hang hem om je nek!

 

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.