Aanbieding!

6 Flessen NANO Ruitenontdooier – Vuil En Waterafstotend! Aanbieding van Voordeelvanger

99.95 14.95

Deze dagaanbieding is te koop in de webwinkel van Voordeelvanger.nl. Klik op de onderstaande knop om rechtstreeks naar de aanbieding in hun webwinkel te gaan.

Naar Voordeelvanger.nl

Artikelnummer: 073782089619 Categorieën: , ,

Beschrijving

Voordeelvanger.nl is een aanbiedingen website met elke dag vele aantrekkelijke aanbiedingen. Dit is een van die aanbiedingen en wordt aangeboden als zijnde een dagaanbieding. Dat betekent in principe dat de aanbieding slechts 24 uur beschikbaar is. De dagaanbiedingen van voordeelvanger.nl worden elke ochtend rond 7.30 uur ververst.

NANO vloeistof werd voor het eerst gebruikt in de race wereld. Na een behandeling hoef je je ruitenwissers namelijk niet meer te gebruiken. De druppels rollen gewoon van je raam af. Daarnaast is het middel perfect als ruitontdooier. En nu kan jij dat handige middeltje ook zelf gebruiken, en niet alleen voor de autoramen! Het goedje is ideaal om ook je ramen, tegels en douchewanden schoon te houden. Het product zorgt tevens voor vermindering van ijs aanzetting. Minder krabben dus!
Heb je een motor? Dan kan je de vloeistof op het vizier van je helm behandelen voor beter zicht in de regen of sneeuw. Ben je meer van de boten? Met een behandeling is het onmogelijk voor algen om zich aan de boot te hechten. Het vloeistof is bijna overal in te zetten! Het oppervlak behandelen is eenvoudig: Met een doek wrijf je de vloeistof over het oppervlak. Laat de vloeistof 10 minuten inwerken. Vervolgens ga je met een schone doek nog een keer over het oppervlak en klaar is kees! Omdat je maar een klein beetje per keer hoeft te gebruiken kun je met deze deal voorlopig wel vooruit!