Aanbieding!

2-Pack White ‘n Go Voegenmarker – Maak Voegen Tussen Tegels Weer… Aanbieding van Voordeelvanger

39.95 9.95

Deze dagaanbieding is te koop in de webwinkel van Voordeelvanger.nl. Klik op de onderstaande knop om rechtstreeks naar de aanbieding in hun webwinkel te gaan.

Naar Voordeelvanger.nl

Artikelnummer: 494c3af1ec39 Categorieën: , ,

Beschrijving

Voordeelvanger.nl is een aanbiedingen website met elke dag vele aantrekkelijke aanbiedingen. Dit is een van die aanbiedingen en wordt aangeboden als zijnde een dagaanbieding. Dat betekent in principe dat de aanbieding slechts 24 uur beschikbaar is. De dagaanbiedingen van voordeelvanger.nl worden elke ochtend rond 7.30 uur ververst.

Met name de keuken en badkamer zijn er de dupe van; vieze of beschimmelde voegen. Krijg je deze nare plekken ook vaak lastig schoon? Dan is dit de perfecte oplossing voor jou! Met deze White ‘N Go Stick maak je je voegen weer zo goed als nieuw; schoon en glanzend wit! Deze stift maakt het schoonmaken van uw voegen snel en gemakkelijk. Het enige wat je hiervoor moet doen, is met de stift over de voegen heen gaan en ze worden weer stralend wit. 
De stift is geschikt voor voegen met verschillende breedtes. Aan de ene kant van de stift met de ronde punt is voor de brede voegen en aan de andere kant zit een fijnere punt. Door de praktische schokdemper past de White ‘N Go Stift zich aan alle soorten voegen aan. De White ‘n Go heeft een efficiënte antibacteriële formule die diep doordringt in de microporiën van de voegen en verwijdert de bacteriën die de schimmels veroorzaken. Ook heeft de stift een waterafstotend werking zodat op de beperkte plekken het vocht niet opnieuw kan binnendringen.