Aanbieding!

Water- en Winddichte Tech Fleece Touchscreen Handschoenen | Heerlijk warm, maar toch zeer praktisch Aanbieding Koopjedeal

49.99 9.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Naar Koopjedeal.nl

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Ook altijd last van koude vingers in de winter als je een berichtje wil sturen met je smartphone? Door de speciaal ontworpen vingertoppen van deze handschoenen reageert het touchscreen zelfs op de handschoen. Hierdoor heb je altijd warme vingers, zelfs als je midden in de kou even een appje wil sturen! Zo sla je 2 vliegen in 1 klap, profiteer!
Warm, zacht en water/winddicht
Deze warme en comfortabele handschoenen hebben een anti-slipcoating voor goede grip en een touchscreen oppervlakte op duim en wijsvinger voor het gebruik van je smartphone. De zachte waterproof fleecestof is heerlijk warm, zacht en houdt je handen droog. De rits zorgt ervoor dat je de handschoenen gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De handschoenen zijn daarnaast ook nog eens dun waardoor je soepel kunt bewegen.
Maattabel

* Maat M: 7-8,5 x 18-21 cm (palm breedte x palm omtrek)
* Maat L: 8,5-9,5 x 21-23 cm (palm breedte x palm omtrek)
* Maat XL: 9-10,5 cm x 22-25 cm (palm breedte x palm omtrek)

Volgende werkdag verzonden!