Aanbieding!

Volledig Draadloze Bluetooth In-Ear Oordopjes | Met ingebouwde microfoon Aanbieding Koopjedeal

99.99 29.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Naar Koopjedeal.nl

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Of je nu in de trein zit naar je werk, een rondje aan het joggen bent, of gewoon aan het studeren met je favoriete muziekje op; oordopjes zijn in vele situaties je beste vriend. Grundig heeft erg goed nagedacht over hoe je een simpel setje oordopjes nou nog beter en completer kunt maken. Het resultaat; deze draadloze oordopjes die over Bluetooth beschikken en volledig draadloos zijn!
Sublieme geluidskwaliteit
Deze Bluetooth oordopjes zijn van de allernieuwste generatie, namelijk Bluetooth 4.0 met EDR voor een gegarandeerde perfecte geluidskwaliteit. Ze zijn compatibel met elke mobiele telefoon of ander apparaat dat over Bluetooth beschikt. Dankzij de kleine, maar zeer sterke oplaadbare accu gaan de oortjes tot wel 5 uur mee op een volle lading. Bovendien wordt er een docking station met USB-lader meegeleverd, zodat je de zeer klein vormgegeven oortjes ook overal eenvoudig weer op kunt laden. Als bonus worden er bij deze bestelling 4 extra oorkussentjes meegeleverd.
Compact en

Max. 7 werkdagen