Selecteer een pagina
Aanbieding!

Aanbieding Koopjedeal Luxe Katoenen Dekbedovertrekken Florance | Met verschillende prachtige designs

39.99 14.99

Klik op de knop om naar de aanbieding te gaan in de webwinkel van Koopjedeal.

Aanbieding bekijken

Beschrijving

Dit is een aanbieding van aanbiedingen webwinkel Koopjedeal. Door de juiste weg te volgen en dus op de knop te drukken kom jij in de webwinkel van Koopjedeal alwaar jij de aanbieding kunt kopen. Ik wil jou als tip meegeven om ook eens de dagaanbiedingen in het dagaanbiedingen overzicht op de homepagina te bekijken. In dat overzicht staan ook dagdeals van Koopjedeal.

Merk: Koopjedeal

Beschrijving: Een schitterende dekbedovertrek maakt je kamer in één klap een stuk leuker, gezelliger én chiquer. En dat is zeker niet onbelangrijk, want wij brengen maar liefst een derde deel van ons leven slapend door. Ook wat betreft het slaapcomfort zijn deze katoenen dekbedovertrekken absoluut onmisbaar. Onder deze dekbedovertrekken zul je iedere nacht opnieuw heerlijk in slaap kunnen vallen. Grijp deze kans en geef je slaapkamer een nieuwe look!

Een uniek materiaal

Deze vrolijke dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% Katoen. Door het gebruik van katoen is de overtrekset ademend, stevig, vochtregulerend en erg zacht. Maar ook niet geheel onbelangrijk, dit maakt ze ontzettend sterk en duurzaam zodat je nog oneindig lang van het dekbedovertrek kunt genieten. Al deze eigenschappen dragen bij aan een goede nachtrust!

Ongekende luxe

De dekbedovertrekken hebben een instopstrook over de gehele breedte. Hierdoor zijn de overtreksets geschikt voor dekbedden tot 220 cm lang en blijven ze altijd