Aanbieding!

Hotel Topdekmatrassen Anti-Stress | Slaap voortaan ontspannen de nacht door Aanbieding Koopjedeal

79.99 14.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Naar Koopjedeal.nl

Artikelnummer: f94360c45ea0 Categorieën: , ,

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Een matrasbeschermer zorgt ervoor dat jij volledig kan ontspannen tijdens jouw nachtrust. De carbonvezels zorgen ervoor dat alle spanning in jouw lichaam wegvloeit. Niet alleen zorgt deze matrasbeschermer voor eindeloos comfort, maar ook biedt het een goede bescherming voor jouw matrassen. Zo weet je zeker dat je zonder stress naar bed kan, en slaapt als een roos.
Vulling
Deze matrasbeschermer heeft een vulling van 100 gr/m² holle vezels. Daarnaast is deze matrasbeschermer ook anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën in huis kunnen longinfecties zoals astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is deze matrasbeschermer ook geschikt voor mensen met luchtwegproblemen. Deze matrasbeschermer is dan ook hygiënisch en beschermt je tegen infecties en luchtwegproblemen.
De tijk van deze matrasbeschermer is gemaakt van microvezel. Dit materiaal zorgt ervoor dat de matrasbeschermer lekker soepel om je heen valt en lekker luchtig is. De

Max 1 tot 3 werkdagen