Aanbieding!

Topaanbieding Koopjedeal Fietsnavigatie van Mio | Plan Fietsroutes met de compacte Fietscomputer van Mio

349.99 149.99

Klik op de knop om naar de webwinkel van Koopjedeal te gaan!

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 90f4acdea9a3 Categorieën: ,

Beschrijving

Fietsnavigatie van Mio | Plan Fietsroutes met de compacte Fietscomputer van Mio

Dit is een aanbieding van Koopjedeal, pak vandaag JOUW voordeel! Kom ook eens kijken op de homepagina tussen de dagaanbiedingen.

Wil jij op je racefiets de route van de Tour de France narijden? Of wil je gewoon recreatief door Nederland fietsen en deze ervaring nog intenser maken? Met de Mio Cyclo  maakt het niet uit waar in Europa je bent. Deze fietscomputer geeft namelijk aan welke interessante routes je kan volgen, hoe snel je rijdt, wat je calorieverbruik is en nog veel meer! Daarnaast kun je hem via Bluetooth eenvoudig verbinden aan je telefoon en zo alle meldingen binnen krijgen of bijvoorbeeld koppelen aan handige apps als Strava. Op die manier ben jij verzekerd van alle informatie die jij nodig hebt over je conditie en de voortgang van je rit. Nu bij koopjedeal!
Touchscreen, montage en batterijduur
De Mio Cyclo heeft een hoge schermkwaliteit met een matte coating en een 3,5 inch anti-reflectie scherm, waardoor het zelfs in fel zonlicht goed leesbaar blijft. De interface is kleurrijk, makkelijk om in te navigeren en heeft een fijne touchscreen. Daarnaast weegt de Mio Cyclo  maar 151 gram en is deze