Aanbieding!

Topaanbieding Koopjedeal Airfryer met Rapid Air Technology | Beschikbaar in maat L, XL of XXL

159.99 69.99

Klik op de knop om naar de webwinkel van Koopjedeal te gaan!

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: a9ef93f02a1e Categorieën: ,

Beschrijving

Airfryer met Rapid Air Technology | Beschikbaar in maat L, XL of XXL

Dit is een aanbieding van Koopjedeal, pak vandaag JOUW voordeel! Kom ook eens kijken op de homepagina tussen de dagaanbiedingen.

Genieten van een lekkere snack.. Iedereen heeft daar op een bepaald moment van de dag wel eens zin in, niet waar? Het is dan wel zo fijn dat er niet al te veel poespas bij komt kijken om het ook daadwerkelijk klaar te maken. Ook voor een grotere groep kun je eenvoudig een lekkere en gezonde snack klaarmaken. Met een paar drukken op de knop stel je de temperatuur en timer in. Met de Magnani airfryer zet je dus in een handomdraai gezondere en toch lekkere gerechten op tafel. Vetarm en vol van smaak! Profiteer! Beschikbaar in 2.4, 5.5 en 12 liter!
Super hete luchtcirculatie
Een airfryer is veel meer dan een normale friteuse. Met deze airfryer kun je frituren, roosteren, grillen, bakken en braden. De snelle luchtcirculatie van hete lucht en een optimaal verwarmingsprofiel zorgen ervoor dat je voortaan ook heerlijke frietjes en frikadellen kunt bereiden zonder dat je olie of frituurvet hoeft toe te voegen. De etenswaren krijgen een knapperig korstje maar blijven toch sappig van binnen.