Aanbieding!

Topaanbieding Koopjedeal 80- of 160-PACK Nespresso Lungo of Espresso Koffiecups van Caffèrati | Intense aroma én een heerlijke smaak

49.99 14.99

Klik op de knop om naar de webwinkel van Koopjedeal te gaan!

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: db8899752460 Categorieën: ,

Beschrijving

80- of 160-PACK Nespresso Lungo of Espresso Koffiecups van Caffèrati | Intense aroma én een heerlijke smaak

Dit is een aanbieding van Koopjedeal, pak vandaag JOUW voordeel! Kom ook eens kijken op de homepagina tussen de dagaanbiedingen.

Nog op zoek naar de perfecte koffiecups voor jouw Nespresso apparaat? Dan heb je ze bij deze gevonden! Grote koffieliefhebber? Dan hebben we ze ook voor je in een 160-PACK! Deze zijn verkrijgbaar in Lungo of Espresso, dus voor ieder wat wils. Maar wat maakt deze koffie nou precies zo lekker?
Espresso
De perfecte Italiaanse espresso is iets waar de Italianen in de hele wereld bekend om staan. Een espressoblend die dit gevoel heeft, hebben de mensen van Caffèrati na jaren te hebben gewerkt voor Italiaanse koffiebranders en te expirimenteren in hun eigen branderij weten te creeëren. Een blend tot in perfectie geblend en gebrand en waar de echte Italiaan, enorm trost op kan zijn! De smaaktonen: Pure chocolade | Cacao | Macadamia | Nootmuskaat.
Waarom is deze blend zo goed? De perfecte Italiaanse espresso is vol en krachtig van smaak maar mag niet te veel bitters bevatten. Met tonen van pure chocolade, noten en specerijen is deze espresso volledig zoals je hem in de beste