Aanbieding!

U-Shape Activity Tracker Aanbieding van Telegraafaanbiedingen

49.99 17.99

Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding te gaan op de website van Telegraafaanbiedingen.nl

Naar Telegraafaanbiedingen.nl

Artikelnummer: 3208a3e7170c Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een dagaanbieding van Telegraafaanbiedingen. Jij vind deze dagelijkse aanbieding ook terug in het overzicht op de homepagina.

Of je nu van sporttraining naar sporttraining vliegt of geniet van een welverdiende bankhangdag; de U-Shape activity tracker houdt precies bij wat jij uitvoert op een dag. Denk bijvoorbeeld aan je afgelegde afstand, stappen, verbrande calorieën en je bewegingstijd. Koppel de activity tracker aan je smartphone en zie zo in één oogopslag hoe het staat met je dagelijks gestelde doelen. Doelen behaald? Dan is het tijd voor een goede nachtrust. Hou ook dan je U-Shape activity tracker om de pols, want de tracker meet ‘s nachts precies hoe en hoe lang je slaapt. Activity tracker met stijlvol ontwerp De U-Shape activity tracker is een charmante in z’n soort. Het horloge heeft een stijlvol ontwerp zonder te veel poespas. Je hebt keuze uit de kleuren zwart, roze en blauw. Met pushberichten De U-Shape activity tracker houdt niet alleen je sportieve activiteiten in de gaten, maar houdt je ook op de hoogte van je sociale leven. Zo ontvang je pushmeldingen bij onder andere bellen, sms’jes, WhatsApp-berichten en meer. Specificaties U-Shape activity tracker
* Spatwaterdicht
* Usb-oplaadpoort
* Laadtijd: 1,5 – 2 uur
* Standby-tijd: 7 – 10 dagen
* Batterij: 50 mAh
* Armbandmateriaal: TPE
* Compatibiliteit: iOS 7.1 en hoger; Android 4.4 en hoger en Bluetooth-apparaten
* Scherm: OLED-scherm van 0,86”
* Bluetooth-versie: 4.0
* Geheugen: 32 KB RAM en 256 KB ROM Verschillende functies
* Tijd
* Datum
* Stappenteller
* Calorieën
* Afstand
* Automatische slaapmonitor
* Alarm
* Alert
* Anti-verliesfunctie
* Sedentaire waarschuwing
* Camera met afstandsbediening
* Polsrichting
* Alert voor sms, Twitter, Facebook en WhatsApp Hoe deze activity tracker zich oplaadt? Het klokje kan uit het bandje gehaald worden, waarna er een USB-uitgang tevoorschijn komt. Deze kun je in een computer/laptop steken en het opladen begint! Er wordt dus geen oplader bij geleverd. I shape, you shape, we shape!