Pampers Baby Dry Pants dagaanbieding van Kleertjes.com NL – FamilyBlend

18.29

Dit is een dagaaanbieding van Kleertjes.com NL – FamilyBlend. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webshop van Kleertjes.com NL – FamilyBlend te gaan.

Naar Kleertjes.com NL - FamilyBlend

Beschrijving

Dit is een dagaanbieding van Kleertjes.com NL – FamilyBlend. Elke dag een nieuwe aanbieding die vervolgens slechts 24 uur geldig is. Let goed op want in sommige gevallen geld ook een op = op regel.

Pampers Baby Dry luierbroekjes maat 4, voor kinderen met een gewicht van 9-15 kg. Deze Baby Dry luierbroekjes zijn aan en uit te trekken in één beweging doordat de zijkanten eenvoudig zijn los te trekken. Ideaal! Daarnaast hebben ze unieke luchtdoorlatende banen voor een droge huid die kan ademen tot wel 12 uur lang. De binnenlaag met microparels zorgt ervoor dat het vocht wordt geabsorbeerd en vastgehouden. Daarnaast zorgt de flexibele tailleband en de pijpjes ervoor dat de luier perfect past. Met deze luierbroekjes kan jouw kleintje zich heerlijk makkelijk bewegen.Let op: dit pakket bevat één megapack luierbroekjes met 82 stuks.

all season