Selecteer een pagina
Aanbieding!

Asus Netbook 250GB met Windows 10 | Extra compact, slank & zeer snel! – Koopjedeal – De beste Deals & Dagaanbiedingen

399.99 179.00

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Naar Koopjedeal.nl

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Wil je ook in 2020 vlot en veilig kunnen werken? Kies dan voor deze Asus laptop met Windows 10. Geen zorgen over ondersteuning op Windows 7, want met Windows 10 ben je helemaal up-to-date qua updates en beveiliging!
Compact en efficiënt 
Deze Asus laptop biedt je al het gemak van een compacte laptop en het comfort van een laptop met een toetsenbord en alle nodige aansluitingen. De Asus laptop is makkelijk mee te nemen en ontworpen voor dagelijks gebruik. Gebruik hem thuis, onderweg of op vakantie.
Altijd en overal verbinding
Om je van alle gemakken te voorzien is deze laptop uitgerust met alles wat je nodig hebt. Zo kun je heel eenvoudig een sd-kaartje (niet inbegrepen) plaatsen, via de webcam in contact blijven met je vrienden en met elk apparaat verbinding maken via de 3 usb-poorten.
Refurbished laptops
Deze Asus laptops zijn refurbished. Dat betekent dat deze laptops optisch en technisch in zeer goede conditie zijn. Uiterst zorgvuldig gecontroleerd en voorzien van de laatste stuurprogramma’s en updates. Mogelijk zijn er lichte gebruikerssporen aanwezig. De laptops worden geleverd met 12 maanden garantie (3 maanden garantie op de batterij).
Specificaties

* Intel Atom N455 processor
* 2 GB geheugen
* 250 GB harde schijf
* Intel HD Graphics
* Qwerty toetsenbord
* SD Cardreader
* 3 x SUB
* VGA
* Webcam
* LAN
* WiFi
* Bluetooth
* 10.1 inch beeldscherm
* Windows 10 Home
* 12 maanden garantie – Bestel nu bij Koopjedeal, dé Dagdeal site met de beste acties & Altijd de scherpste aanbiedingen. Bekijk de actie van de dag – Nergens zo goedkoop

Max. 7 werkdagen