Aanbieding Actie.deals Koffiemachine met automatische melkopschuimer – zilver

139.95

Klik op de button om naar de webwinkel van Actie.deals

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 8332b1bf6808 Categorieën: , ,

Beschrijving

Jij hebt gekozen voor een aanbieding van Actie.deals. Goede keus ik hoop dat jij er veel plezier aan hebt. Wist jij dat er ook dagaanbiedingen of zoals ze ook wel genoemd worden, dagdeals zijn.? Ga maar eens kijken op de homepagina.

Bezorgkosten: 5.95 – Bezorgtijd: 1-2 dagen.

Met deze koffiemachine zet je de lekkerste koffies. Van espresso’s tot aan latte macchiato’s. Het is mogelijk om met het koffieapparaat zowel kleine als grote koppen koffie te maken. Wat de koffie nog lekkerder maakt is opgeschuimde melk. Dit kan natuurlijk met de automatische melkopschuimer van 700ml, die voorzien is bij de koffiemachine. Met een vermogen van bijna 1500W en een groot waterreservoir van 1,2L is het gemakkelijk om meerdere koffievariaties achter elkaar te maken. Een mooi apparaat voor de échte koffieliefhebber.Bediening van het koffieapparaatHet koffiezetapparaat beschikt over 3 handige knoppen waarmee je gemakkelijk aangeeft voor welk type koffie je wilt gaan. Kies eerst de soort gemalen koffie en vul daarmee het filter van de koffiemachine. Er worden twee filters meegeleverd voor een enkele of dubbele espresso. Met de bijgevoegde maatlepel en stamper kies je altijd de juiste hoeveelheid koffie. Je kunt zelf kiezen wat voor soort melk je toevoegt; koemelk, havermelk, soyamelk of amandelmelk. Omdat het apparaat snel opwarmt, geniet je binnen no-time van je lekkere bakje koffie!Makkelijk te reinigen Het melkreservoir en het waterreservoir kunnen gemakkelijk na gebruik schoongemaakt worden in de vaatwasser. Overige onderdelen kun je schoonmaken met een sopje. Om de melktuit na ieder gebruik goed schoon te kunnen maken, zit er een speciale schoonmaakfunctie op. De filters breng je handig aan op de achterkant, zodat je niet kwijtraakt.Wat te doen als de koffiemachine geen melk meer geeft?Als de koffiemachine geen melk meer geeft, dan zou er een verstopping kunnen zitten in het melksysteem. De koffiemachine dient daarom regelmatig goed schoongemaakt te worden, en ook aan de binnenkant te worden gecontroleerd wanneer deze geen melk meer geeft. Hoe doe je dat?Het gedeelte van de melkschuimer kan uit elkaar worden geschroefd. Controleer vervolgens of er bij de aansluiting voor het melkbuisje een kleine verstopping zit (een soort opgehoopt klontje melk). Indien dat het geval is, kan je dit verwijderen, waarna de melkschuimer weer naar behoren zal werken.Inhoud pakket:- Koffiemachine- Melkopschuimer- Maatbeker & stamper- Portafilter in 2 maten- GebruiksaanwijzingSpecificaties- Stroomvoorziening: 220 – 240 V~ 50 Hz- Vermogen: 1230-1470W- Capaciteit waterreservoir: 1200 ml- Capaciteit melkreservoir: 700 ml

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.