Aanbieding!

Acer Nitro N50-600 8102 – desktops Aanbieding van Coolblue

899.00 799.00

Deze aanbieding wordt jou aangeboden door Coolblue. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Coolblue te gaan.

Naar Coolblue

SKU: fb9299c5a714 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een aanbieding van webwinkel Coolblue. Hier kun jij meer informatie vinden over de aanbieding. Kopen van de aanbieding kan alleen in de webwinkel van Coolblue, Volg de aanwijzingen en klik op de aangegeven knop om direct naar de webwinkel te gaan.

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

Speel je niet al te zware games, dan is de Acer Nitro N50-600 8102 de desktop voor jou. Aan boord vind je de NVIDIA GeForce GTX 1050 videokaart waarmee je gemakkelijk een game als Overwatch op ultra instellingen speelt. Verder is deze Nitro voorzien van 16 GB aan Intel Optane geheugen. Optane dient als een soort tussenstation en maakt zo je harde schijf vrijwel even snel als een normale SSD. Zo combineer je veel opslagruimte en de snelheid van een SSD. Wanneer deze desktop aanstaat, licht deze op dankzij de ingebouwde verlichting. Zo zie je hem altijd op je bureau staan. Advies van onze specialist Internetten & mailen: geschikt Foto’s bewerken: mogelijk, maar niet zo snel Video’s bewerken: ongeschikt Gamen: geschikt Virtual reality: ongeschikt Wil je graag weten op welke instellingen je de felbegeerde 60 frames per seconde haalt tijdens het gamen? Zie onderstaande populaire games om te zien met welke instellingen je hoeveel frames per seconde op deze pc bij een Full HD resolutie haalt. League of Legends: Hoge instellingen (gem. 157 fps) Overwatch: Ultra instellingen (gem. 63 fps) Fortnite: Gemiddelde instellingen (gem. 93 fps) PUBG: Gemiddelde instellingen (gem. 93 fps)