Aanbieding!

Aanbieding Koopjedeal Wasmiddel Neutral 0% | 3x1L (60 wasbeurten) | Parfumvrij en dermatologisch getest | 3-PACK

24.99 14.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Aanbieding bekijken

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

De was doen is zeker geen goedkoop geintje. Buiten de energie en water die er verbruikt worden moet er natuurlijk ook nog het prijzige wasmiddel aan te pas komen. Dankzij een prachtige deal die één van onze inkopers heeft weten te sluiten, kunnen we je vandaag deze 3-pack Neutral 0% vloeibare wasmiddel MEGA aanbieden. Neutral wasmiddel is effectief tegen vuil en vlekken en mild van samenstelling, zodat huidirritatie voorkomen wordt. En om het helemaal af te maken, mag jij zelf kiezen in de samenstelling van jouw 3-pack. Kies uit een wasmiddel voor de witte, bonte en fijne was.
Dermatologisch getest
Neutral parfumvrije wasmiddelen zijn effectief tegen vuil en vlekken en zijn ook mild voor de huid. Als jij of één van je gezinsleden last hebben van een gevoelige huid is Neutral perfect voor jouw was. Neutral Fijnwas 0% is namelijk speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Dit komt doordat het wasmiddel geen sporen van parfum en kleurstoffen bevat. Neutral Fijnwas 0% is

Max 2 tot 4 werkdagen