Aanbieding!

Aanbieding Koopjedeal Voorvoetkussen Therapeutisch van MyCare+ | Verlaagt de druk op de middenvoetsbeentjes

29.99 7.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 3495a8a4f1b3 Categorieën: , ,

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Drukken jouw hakken teveel op je voorvoet en heb jij regelmatig last van pijnlijke voeten? Dan bieden deze voorvoetkussens dé oplossing! Het voorvoetkussen is gemaakt van siliconen en helpt pijn en drukklachten onder de voorvoet te verlichten of zelfs te voorkomen. Deze pijn ontstaat vaak door te lang staan, lopen in schoenen met hoge hakken of door wintervoeten / wintertenen / eksterogen of likdoorns. Profiteer daarom van deze aanbieding en maak jouw dagelijkse wandelingen een stuk comfortabeler!
Zacht en elastisch
Door de zachtheid en elasticiteit van het voorvoetkussen zal deze perfect om iedere voet passen zonder daarbij de circulatie te verstoren. Door de geringe dikte blijven ze goed onder je voet zitten. Ze zijn ideaal ter bescherming van de middenvoet tegen wrijving en druk. Het voorvoetkussen zorgt ervoor dat de druk wordt verdeeld. Daarnaast zijn ze sterk, was- en desinfecteerbaar. Ideaal dus!
Specificaties

* Set van 2 of 4 stuks
* Wasbaar en herbruikbaar
* 83%

Max. 1 tot 5 werkdagen