Aanbieding!

Aanbieding Koopjedeal Set van 6 Haakse Tuinlampen op LED Solar Energy | Sfeervol, praktisch en inbraakpreventief

99.99 17.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: aef0421ff7ac Categorieën: , ,

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Mis je nog subtiele en strategisch geplaatste verlichting voor een extra gezellige sfeer in de tuin? Of misschien juist een stukje verlichting om jezelf te beschermen tegen inbraak? Zoek dan niet verder! Met deze LED tuinlampen hoef je geen moeite te doen. Je steekt ze in de grond en ze zijn direct klaar voor gebruik! Je tuin zal schitteren als nooit tevoren, dus waar wacht jij op?!
In de grond steken en klaar!
Deze haakse (hoek van 90 graden) tuinlampen werken op zonne-energie en daardoor heb je geen bedrading en stroom nodig. Je steekt de lampen simpelweg in de grond op de plekken waar jij licht wilt en je bent klaar! Overdag laden de lampen op, ook wanneer het bewolkt is, en zodra de duisternis invalt gaan ze automatisch aan. En uiteraard ook weer uit zodra het licht wordt. Op een volle batterij geven de lampen ca. 8 uur licht. De lampen zijn ideaal voor langs tuinpaden, maar ook voor meer nadruk op bloemperken of een waterpartij. Door de haakse stand van de lampen schijnt het

Volgende werkdag verzonden!