Aanbieding!

Rayovac Gehoorapparaat Batterijen (types 10, 13 of 312) | MEGA-pack (60 stuks) Aanbieding Koopjedeal

79.99 24.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Naar Koopjedeal.nl

Artikelnummer: 53aab2adfecf Categorieën: , ,

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Als het op hoortoestelbatterijen aankomt weten ze bij Rayovac wel van wanten. Met deze batterijen ben jij verzekerd van topkwaliteit met een lange levensduur. De Extra Advanced is de meest krachtige batterij van Rayovac en vandaag komen wij met een aanbieding waarmee jij bakken met geld bespaart en voordelig een voorraad inslaat! Je ontvangt 60 hoortoestelbatterijen en ze zijn beschikbaar voor hoortoestellen van de types 10, 13 of 312. 
Beter dan ooit
Door de nieuwe Active Core technologie heeft de batterij een geoptimaliseerde vorm die ervoor zorgt dat het toestel van energie wordt voorzien wanneer dit nodig is. Daarnaast gaat de batterij langer dan ooit mee en presteert deze gelijk in spanning tijdens de gehele levensduur. De batterij heeft ook een beveiligde sluiting die zorgt voor stabiliteit in extreme condities.
Sla jouw voorraad nu in!
Iedereen met een hoortoestel weet je dat je nooit zonder batterijen mag komen te zitten. Daarom raden we aan om meteen een voorraadje in

Max. 1 tot 5 werkdagen