Aanbieding!

Aanbieding Koopjedeal Premium Medical Mondkapjes (50 Stuks) | EXTRA STEVIG | Uitvoerig getest op kwaliteit binnen het strenge eisenpakket van de EU

79.99 14.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 223bba634f46 Categorieën: , ,

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Zoals iedereen weet, zijn mondkapjes vanaf 1 juni verplicht in het openbaar vervoer. Nu het aanbod overal zo groot is, ziet de gemiddelde consument door de bomen het bos het niet meer. Toch zijn er punten waar je op moet letten bij het selecteren van jouw mondkapje. Dat zijn de verschillende, hoog aangeschreven keurmerken en certificaten. Deze premium medische mondkapjes voldoen aan de Europese norm voor medische maskers, EN 14689:2019. De CE-markering geeft aan dat de mondkapjes voldoen aan de strenge door de EU vastgestelde kwaliteitsnormen. De kapjes zijn uitvoerig getest en bestaan uit een 3-laags non-woven materiaal. Wat dit precies inhoudt leggen wij zo verder uit, maar je kunt er van op aan dat je hiermee de allerhoogste kwaliteit aan mondkapjes in huis haalt! Met deze mondkapjes kun je vrij én beschermd reizen vanaf nu!
Veilig, betrouwbaar en van extra stevig materiaal gemaakt
Deze mondkapjes, gemaakt van topkwaliteit 3-laags non-woven filtermateriaal, hebben een

Volgende werkdag verzonden!