Aanbieding!

Aanbieding Koopjedeal Metalen Rozenboog (140x36x240cm) | Een sieraad in iedere tuin

59.99 14.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 9e3866cf13f0 Categorieën: , ,

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Deze hoogwaardige metalen rozenboog zal het middelpunt van je tuin worden en is een uitstekende keuze voor rozen en andere klimplanten. Hij vormt een stabiele basis voor rozen en andere klimmers en zal in de zomer een mooie zithoek creëren. De boog kan ook worden gebruikt om een imposante ingang te creëren. Hoe dan ook? De romantiek spat er werkelijk vanaf! Profiteer van deze aanbieding en geef jouw tuin een enorme sfeerboost!
Robuuste constructie
Als deze rozenboog begroeid is met klimrozen, clematis of andere klimplanten is het risico op omwaaien door felle rukwinden dan ook bijna onbestaande door de duurzame en massieve constructie. Bij het ontwerp van deze rozenboog is rekening gehouden met een ruime hoogte en breedte waardoor je nog vlot onder de rozenboog door kan wandelen als deze eenmaal begroeid is.
Zeer populair
Door de hoge kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid is dit een zeer populaire rozenboog die we massaal verkopen voor particuliere tuinen, maar ook voor

Max 2 tot 4 werkdagen