Aanbieding!

Aanbieding Koopjedeal Luxe en Complete 2-persoons Boxspring uit de Exclusieve Collectie van Dreamhouse-180 x 200 cm – Inclusief thuismontage

4,599.00 1,049.00

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: ca6cfb6bd484 Categorieën: ,

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Heb jij ooit de luxe van een 5-sterren hotelbed bij jou thuis willen ervaren? Dat kan vanaf nu dagelijks door Koopjedeal! Dit bed zorgt ervoor dat jij dagelijks staat te trappelen om er weer in te springen. Ultiem slaapcomfort vermengt met stijlvol Italiaans design. Dit is zonder twijfel, dé beste deal die wij je ooit hebben voorgeschoteld! Een complete, luxe 2-persoons boxspring uit de exclusieve collectie van Dreamhouse. Alleen bij Koopjedeal verkrijgbaar voor deze extreem lage prijs!
De basis voor een goede nachtrust
Iedereen weet dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je een derde deel van je leven slaapt, kun je maar beter zorgen voor een boxspring, matras en topdekmatras die je lichaam optimaal ondersteunen. En dat is exact wat wij jou vandaag bieden!
Ervaar het comfort
Het matras heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij

Max. 3 tot 5 weken