Aanbieding!

Aanbieding Koopjedeal Kussenslopen Satijnen Beauty Skin Care | 1+1 GRATIS

59.99 9.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: f793f2291df7 Categorieën: , ,

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Deze unieke beauty kussenslopen zijn zowel aan de voor- als achterzijde van 100% micropercal glanssatijn. Deze samenstelling kalmeert een vurige huid en werkt polijstend. Hierdoor start je de dag met een frisser gezicht, vrij van slaapvouwen en met een minder warrig ochtendkapsel.
Verzorgend voor huid en haar
Slapen op een satijnen kussensloop voorkomt gespleten haarpunten en het zorgt ervoor dat je haar beter in model blijft. Daarbij is het ook nog eens heel erg goed voor je huid. Het werkt anti-aging, vermindert rimpels en het vermindert slaapvouwen door de polijstende werking van satijn.
In 7 fraaie kleuren
Satijn is ook nog eens anti-allergeen. Onze grootmoeders adviseerden het al, slapen op een satijnen kussensloop is een weldaad voor huid en haar, het voordeel van een satijnen kussensloop boven een zijden of katoenen kussensloop is dat satijn veel langer meegaat en huidvriendelijker is. De satijnen stof voor de kussenslopen is zorgvuldig geselecteerd op de dichtheid van

Max. 7 werkdagen