Aanbieding!

VFit Activity Tracker Smartwatch met Touchscreen Aanbieding Koopjedeal

99.99 19.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Naar Koopjedeal.nl

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Genoeg slapen en genoeg sporten; het is niet altijd even makkelijk. Gelukkig helpt de VFit Activity Tracker Smartwatch je daarbij. Hij monitort je slaapritme, houdt je sportprestaties bij, telt je calorieën en nog veel meer. Daarnaast houdt de Activity Tracker behalve jou, ook je telefoon in de gaten. Door hem te koppelen aan je smartphone geeft hij meldingen van e-mails, social media en inkomende telefoongesprekken. Naast praktisch is de VFit Activity Tracker Smartwatch ook nog eens erg stijlvol. De smartwatch heeft een strak en modern design en is beschikbaar in meerdere kleuren.
Bevordert je sportprestaties
De VFit Activity Tracker Smartwatch helpt je bij een gezonde levensstijl en maakt je bewust van je dagelijkse bewegingspatroon. Hij telt namelijk je stappen, meet de afgelegde afstand, houdt je verbrande calorieën bij en meet zelfs je slaappatroon. Ook wanneer je te lang stil zit en het tijd is om in beweging te komen, geeft de smartwatch een melding. Alle informatie kun je

Max. 1 tot 3 werkdagen