Aanbieding!

Aanbieding Koopjedeal Complete Italiaanse 2-persoons Kwaliteitsboxspring – Istanbul-140 x 200 cm

1,199.00 699.00

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 0ad07de1d427 Categorieën: ,

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Een goede nachtrust is van essentiëel belang voor je gezondheid. Een goed bed speelt daarin een cruciale rol. Jouw matras moet je lichaam ondersteunen en helpen ontspannen zodat je nieuwe energie opdoet en je lichaam ‘s ochtends weer helemaal opgeladen is. De luxe 2-persoons Italian Design Pocket Boxspring is met dat doel voor ogen ontwikkeld.
Handgemaakt design
Met de luxe 2-persoons Italian Design Pocket Boxspring haal je ultiem slaapcomfort en luxe in huis, zonder dat dit meteen bakken met geld kost. De boxspring is leverbaar in 3 maten en heeft een handgemaakt design. De 12 zilverkleurige poten geven de boxspringcombinatie klasse en uitstraling. Tegen een kleine meerprijs wordt het bed meteen bij jou thuis gemonteerd.
Prachtige uitstraling en optimaal slaapcomfort
Voor een zachte prijs droom je iedere nacht heerlijk weg op deze luxe boxsprings. De boxspring is bekleed met een luxe antraciete stof en heeft een dikte van 25 cm. Op de gestoffeerde boxen ligt een luxe matras

Max 2 tot 4 weken