Aanbieding!

Aanbieding Koopjedeal Chique Dekbedovertrekken van Hotelkwaliteit Grijs

79.99 12.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: cecc119a78bd Categorieën: , , ,

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Een mooi dekbedovertrek maakt je kamer in één klap een stuk leuker, gezelliger én chiquer. En dat is zeker niet onbelangrijk, want wij brengen maar liefst een derde deel van ons leven slapend door. Dat is niet niks! Dan kunnen we dat natuurlijk maar het beste zo aangenaam mogelijk maken. Deze dekbedovertrekken die we vandaag aanbieden in verschillende kleuren maken dit optimaal mogelijk. Hier zul je iedere nacht opnieuw heerlijk onder in slaap kunnen vallen!
Hoogwaardig materiaal
Deze luxe dekbedovertrekken zijn gemaakt van hoogwaardig microfiber. Dit is de enige synthetische stof die ademend en vochtregulerend is. Hierdoor zijn ze ontzettend zacht en hebben ze een zacht glanseffect meegekregen. Maar ook niet geheel onbelangrijk, dit maakt ze ontzettend sterk en duurzaam zodat je nog oneindig lang van het dekbedovertrek kunt genieten!
Compleet geleverd
Het beddengoed wordt geleverd als complete set, inclusief kussenslopen. Bij het 1-persoons dekbedovertrek zit één kussensloop,

Max 2 tot 4 werkdagen