Aanbieding!

Aqua Laser met Uitneembare Stoomreiniger | Vernietigt alle bacteriën én schimmelsporen Aanbieding Koopjedeal

249.99 79.99

KLIK op de knop en pak JOUW voordeel in de webwinkel van Koopjedeal.nl

Naar Koopjedeal.nl

Artikelnummer: 39d57c8a81df Categorieën: , ,

Beschrijving

Pak JOUW voordeel met een dagaanbieding en de beste deals die het internet jou te bieden heeft.Deze aanbieding is afkomstig van Koopjedeal!

Met deze zeer krachtige en handige stoomreiniger wordt schoonmaken een stuk makkelijker, sneller en grondiger dan ooit tevoren. Schimmels, huisstofmijt, bacteriën en viezigheid hebben geen schijn van kans meer! Nooit meer stoeien met een mop, emmers sop of een vloer die maar niet droogt. Dat is allemaal verleden tijd! Al het vuil wordt met deze stoomreiniger grondig en eenvoudig verwijderd. Profiteer alleen vandaag van onze mega korting!
Tip: bekijk dit filmpje
De stoomreiniger in het onderstaande filmpje betreft het vorige model. Wij verkopen vandaag het allernieuwste model. Het nieuwe model heeft minimaal dezelfde functies!

Stoom; het allerbeste schoonmaakmiddel
Het is algemeen bekend dat stoom het allerbeste schoonmaakmiddel is. Er bestaan niet voor niets stomerijen die je kleding zonder chemische rotzooi superschoon krijgen. Hete stoom zorgt ervoor dat zelfs het hardnekkigste vuil verdwijnt. Het water in het reservoir wordt in korte tijd verhit tot 100 graden waarna je

Max. 1 tot 3 werkdagen