Samsung voorlader WW8BM642OBW QuickDrive

799.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: aba1921f4f34 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 0.00

Met de Samsung WW8BM642OBW QuickDrive wasmachine wast u extreem zuinig dankzij energieklasse A+++ -40%. Bovendien doet u tot twee keer zo snel de was dankzij de QuickDrive technologie. En met de handige Laundry Planner App van Samsung stelt u bijvoorbeeld in wanneer de was klaar moet zijn. De WW8BM642OBW wasmachine heeft 8 kg vulgewicht.
Voor- en nadelen van de Samsung WW8BM642OBW QuickDrive
* QuickDrive – Verkort tot 50% de wastijd, verbruikt tot 20% minder energie
* Ecobubble – Zelfs op lage temperaturen een schone was
* Stille, zuinige koolborstelloze motor met 10 jaar garantie
* Met energieklasse A+++ -40% is deze wasmachine nog eens 40% zuiniger dan een A+++ wasmachine
* Geen mogelijkheid om tijdens het wasprogramma nog extra wasgoed toe te voegen
* Geen stoomfunctie
Doe de was sneller én zuiniger met QuickDrive
Met QuickDrive verkort u de wastijd tot 50%, waardoor u meer tijd voor uzelf overhoudt. Wassen gaat tot twee keer zo snel en er wordt tot 20% minder energie gebruikt, terwijl de was net zo schoon wordt. De wasmachine beschikt over een Q-drum™ die uit een hoofdtrommel met achterplaat bestaat die onafhankelijk van elkaar bewegen. Door de samenwerkende bewegingen wordt uw kleding dynamische gewassen.
Wasplanner
Met de Q-rator wasplanner van Samsung kunt u via WiFi met uw smartphone de eindtijd instellen en bepalen wanneer uw was wordt gedaan.
Super Speed
Dankzij Super Speed kunt u uw dagelijkse was tot wel 34% sneller doen. QuickDrive bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl EcoBubble voor een krachtig wasresultaat zorgt. De Speed Spray-functie, het golfpatroon in de trommel en een hogere centrifugeersnelheid zorgen daarnaast voor een kortere spoeltijd.
EcoBubble
EcoBubble-technologie zorgt ervoor dat de wasmachine krachtig kan wassen, zelfs op lage temperaturen. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel de stof in kan dringen en vuil kan verwijderen.
Bubble Soak
De Bubble Soak-functie verwijdert de meest hardnekkige vlekken met een eenvoudige druk op knop. Uw was wordt grondig geweekt zodat vuil en vlekken beter loskomen en kunnen worden verwijderd.
Bijpassende droger: Samsung DV90N62632W ()