Samsung voorlader WW80M760NOM QuickDrive

1,099.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: cb40adc2799a Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 0.00

De Samsung WW80M760NOM QuickDrive wasmachine zit boordevol met de laatste technologische snufjes van Samsung. Met deze wasmachine wast u extreem zuinig en wordt de wastijd tot 50% verkort. De stoomfunctie verwijdert hardnekkig vuil. En dankzij EcoBubble technologie wordt uw was ook bij lage temperaturen goed schoon.
Voor- en nadelen van de Samsung WW80M760NOM QuickDrive
* QuickDrive – verkort tot 50% de wastijd, verbruikt tot 20% minder energie
* Ecobubble – Zelfs op lage temperaturen een schone was
* Met stoomprogramma – Helpt hardnekkig vuil te verwijderen en doodt 99,9% van de bacteriën
* AddWash – Voeg nog extra was toe tijdens het programma
* Stille, zuinige koolborstelloze motor met 10 jaar garantie
* Met energieklasse A+++ -40% is deze wasmachine nog eens 40% zuiniger dan een A+++ wasmachine
* Meet niet hoe vuil uw was is en past niet automatisch de spoeltijd en de hoeveelheid wasmiddel en water aan (Auto Optimal Wash)
Was sneller én zuiniger met QuickDrive
De WW80M760NOM is een wasmachine van Samsung en is voorzien van QuickDrive. De wasmachine heeft een wascapaciteit van 8 kg en energieklasse A+++. Met QuickDrive verkort u de wastijd tot 50%, waardoor u meer tijd voor uzelf overhoudt. Wassen gaat tot twee keer zo snel en er wordt tot 20% minder energie gebruikt, terwijl de was net zo schoon wordt. De wasmachine beschikt over een Q-drum™ die uit een hoofdtrommel met achterplaat bestaat die onafhankelijk van elkaar bewegen. Door de samenwerkende bewegingen wordt uw kleding dynamische gewassen.
AddWash™
Via de AddWash™ deur kunt u vergeten kledingstukken toevoegen als het programma al gestart is. U kunt ook handgewassen kleding toevoegen die alleen gespoeld of gecentrifugeerd moet worden.
EcoBubble™
De EcoBubble™-technologie zorgt ervoor dat de wasmachine krachtig kan wassen, zelfs op lage temperaturen. Het wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel de stof in kan dringen en het vuil kan verwijderen.
HygiëneSteam
Het Hygiëne Steam programma stelt u in staat om uw kleding grondig en hygiënisch te reinigen met behulp van stoom. De geïnjecteerde stoom dringt snel door in de kleding en helpt om hardnekkig vuil te verwijderen en dood tot wel 99,9% van de bacteriën en allergenen.
Bijpassende droger: Samsung DV9BN8288AW ()