Aanbieding!

Samsung voorlader WW10M86INOA QuickDrive

1,699.00 1,349.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: bb6cffd478e8 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 350.00

In de Samsung WW10M86INOA QuickDrive wasmachine heeft u genoeg ruimte voor 10 kg was en u wast 50% zuiniger dan energielabel A+++. De wasmachine meet hoe vuil uw was is en past automatisch de spoeltijd en hoeveelheid wasmiddel en water aan. Bovendien is uw was dankzij de QuickDrive tot twee keer zo snel klaar!
Voordelen van de Samsung WW10M86INOA QuickDrive
* QuickDrive – verkort tot 50% de wastijd, verbruikt tot 20% minder energie
* Extra ruime wasmachine met genoeg ruimte voor wel 10 Kg was
* Met stoomprogramma – Helpt hardnekkig vuil te verwijderen en doodt 99,9% van de bacteriën
* Auto Optimal Wash – Meet hoe vuil uw was is en past automatisch de spoeltijd en de hoeveelheid wasmiddel en water aan
* Ecobubble – Zelfs op lage temperaturen een schone was
* AddWash – Voeg nog extra was toe tijdens het programma
* Stille, zuinige koolborstelloze motor met 10 jaar garantie
Was sneller én zuiniger met QuickDrive
Met QuickDrive verkort u de wastijd tot 50%, waardoor u meer tijd voor uzelf overhoudt. Wassen gaat tot twee keer zo snel en er wordt tot 20% minder energie gebruikt, terwijl de was net zo schoon wordt. De wasmachine beschikt over een Q-drum™ die uit een hoofdtrommel met achterplaat bestaat die onafhankelijk van elkaar bewegen. Door de samenwerkende bewegingen wordt uw kleding dynamische gewassen.
AddWash
Via de AddWash™ deur kunt u vergeten kledingstukken toevoegen, ook als het programma al gestart is. Ook is het eenvoudig om handgewassen kleding toe te voegen die alleen gespoeld of gecentrifugeerd moet worden.
Q-Rator
Met de Q-rator laundry planner van Samsung kunt u via WiFi met uw smartphone de eindtijd instellen en bepalen wanneer uw was wordt gedaan.
Auto Optimal Wash
Daarnaast maakt de wasmachine gebruik van Auto Optimal Wash waarbij vier soorten sensoren zorgen voor een optimaal wasresultaat. De sensoren stellen het gewicht van de was en de vuilgraad vast en bepalen hoeveel water, wasmiddel en spoeltijd er nodig is.
EcoBubble™
De EcoBubble™-technologie zorgt ervoor dat de wasmachine krachtig kan wassen, zelfs op lage temperaturen. Het wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel de stof in kan dringen en het vuil kan verwijderen.
Bijpassende droger: Samsung DV9BN8289AW ()