Expert Samsung RS68A884CSL/EF Amerikaanse koelkast Zilver

2,299.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: b8b4a8b4b17a Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 0.00 – Bezorgkosten: 0.00 – Bezorgtiijd: Voor 21:45 besteld, volgende werkdag in huis

De Samsung RS68A884CSL/EF Amerikaanse koelkast heeft een netto inhoud van 635 liter, en biedt daardoor veel ruimte voor het bewaren van etenswaren. Daarvan neemt het koelgedeelte 409 liter in en het vriesgedeelte 226 liter. De Amerikaanse koelkast is 178 cm hoog en heeft een breedte van 91 cm, met een diepte van 72 cm. Deze koelkast heeft energielabel C. Het apparaat is voorzien van no frost zodat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien. Voordelen van de Samsung RS68A884CSL/EF * No Frost: je hoeft de Amerikaanse koelkast nooit te ontdooien. * Twin Cooling Plus: optimale luchtvochtigheid waardoor voedsel tot 2x langer vers blijft. * SpaceMax: efficiënte isolatie zorgt voor dunnere wanden en meer binnenruimte. * Metal Cooling: na het openen van de deur wordt de koelkast extra snel weer op temperatuur gebracht. * Altijd koel water tot je beschikking met de waterdispenser. Nooit meer de Amerikaanse koelkast ontdooien, met No Frost. Met No Frost hoef je niet meer twee keer per jaar de

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.