Aanbieding!

Bosch vrieskast GSN58EW40

1,029.00 899.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: df63d1d9d3f8 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 130.00

Met de Bosch GSN58EW40 vrieskast heb je acht lades tot je beschikking voor het overzichtelijk invriezen van levensmiddelen. Met een inhoud van 360 liter heb je bovendien veel vriesruimte. Deze vriezer is heel energiezuinig, met energieklasse A+++. Bovendien hoef je de vriezer nooit te ontdooien dankzij NoFrost technologie. Dat scheelt weer een vervelend klusje.
Voordelen van de Bosch GSN58EW40
* NoFrost – Je hoeft de vriezer nooit te ontdooien
* MultiAirflow-systeem – De koude lucht wordt gelijkmatig over de hele vriezer verdeeld zodat temperatuurschommelingen tot een minimum worden beperkt.
* FreshSense – Sensoren zorgen ervoor dat de temperatuur constant blijft zodat levensmiddelen perfect worden bewaard.
* Supervriezen – Wanneer je nieuwe levensmiddelen in wilt vriezen, gaat dit met supervriezen extra snel doordat de vriezer tijdelijk op een lagere temperatuur vriest. Na een aantal uur, schakelt de vriezer weer terug naar de normale temperatuur.
Ruime Bosch vriezer met de meest zuinige energieklasse A+++Deze Bosch vriezer is superzuinig met energielabel A+++. FreshSensor garandeert een constante binnentemperatuur zodat levensmiddelen langer vers blijven. En met NoFrost hoef je nooit meer te ontdooien, dankzij perfecte bescherming tegen rijp- en ijsvorming. Dat scheelt tijd en inspanning. VarioZone biedt meer flexibiliteit in de binnenruimte dankzij de uitneembare glasplateaus en lades in de vriesruimte. De vriezer heeft LED-verlichting die gelijkmatig verlicht zonder te verblinden en die de hele levensduur van de vriezer mee gaat. Met TouchControl regel je de temperatuur elektronisch, tot op de graad nauwkeurig. De netto inhoud van de diepvriesruimte is 360 liter.