Aanbieding!

Bosch koelkast zonder vriesvak KSV29VW4P wit

779.00 739.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: be0a6bf5bdf7 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 40.00

De KSV29VW4P is een koelkast van Bosch en heeft een netto inhoud van 290 liter. Hij beschikt over zes draagplateaus, waarvan er vier in hoogte zijn te verstellen. Ook is er een VitaFresh-lade aanwezig met luchtvochtigheidsregeling waardoor groente en fruit langer vers en vitaminerijk blijven. De Multibox is een transparante lade met een gegolfde bodem die ook ideaal is voor het bewaren van fruit en groente. Met de functie Super-koelen worden net gekochte levensmiddelen sneller gekoeld en wordt de opwarming van de overige producten voorkomen. De binnenzijde van de koelkast wordt gelijkmatig verlicht door LED-lampen, zonder te verblinden. Door de PerfectFit is het mogelijk om de koelkast strak tegen zijwanden te plaatsen. Dit model is voorzien van energieklasse A+++ en is hierdoor zeer energiezuinig.