Aanbieding!

Bosch koelkast met vriesvak KGN49AI40

1,249.00 1,089.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: 7fbb0253e927 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 160.00

De KGN49AI40 vrijstaande koel-diepvriescombinatie van Bosch heeft een netto inhoud van 330 liter in het koel- en 105 liter in het vriesgedeelte. In deze ruime koelkast blijven levensmiddelen tot wel 2 keer zo lang vers door de goede luchtvochtigheidsgraad. Het vier-sterren vriesgedeelte is opgedeeld in drie transparante laden. U hoeft daarbij niet bang te zijn ooit de producten te moeten ontdooien dankzij de geïmplementeerde nofrost technologie. Wanneer onverhoops de electriciteit uitvalt kan deze vriezer tot 20 uur uw producten koel bewaren. Bovendien is de koeler zeer energiezuinig in zijn klasse met het zuinigste label: A+++, wat neerkomt op een verbruik van ongeveer 202 kWh per jaar!