Aanbieding!

Bosch koelkast met vriesvak KGE49VW4A wit

799.00 729.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: 6c2a31618fdd Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 70.00

De Bosch KGE49VW4A is een koel-vriescombinatie met de vriezer onder. De KGE49VW4A beschikt over drie transparante diepvriesladen, waarvan één bigBox-lade waardoor u over 111 liter vriescapaciteit beschikt. De bigBox-lade is zo groot dat er een hele gans in past. U kunt er natuurlijk ook een stapel pizza’s of meerdere vriesbakjes in kwijt. In het koelgedeelte vindt u een verchroomd flessenhouder en vijf veiligheidsglas plateaus, waarvan er twee in hoogte verstelbaar en vier uitschuifbaar zijn. Daarnaast vindt u in de deur vier deurvakken waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de 302 liter koelruimte.
Met energielabel A+++ is de KGE49VW4A een energiezuinige koel-vriescombinatie. Daarnaast beschikt de koel-vriescombinatie over verschillende andere energiebesparende functies. Denk hierbij aan een geavanceerde lowFrost technologie, een deuralarm wanneer de deur te lang open staat, een gescheiden temperatuurregeling voor het koel- en vriesgedeelte en een speciale vakantie instelling. In VitaFresh lades kunt u de vochtigheidsgraad van het koelgedeelte aanpassen. Zo zorgt u ervoor dat uw verse groente en fruit, vlees en vis langer vers en fris blijven.