Aanbieding!

Bosch koelkast met vriesvak KGE36EW4P wit

649.00 549.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: 45f5cbab22f9 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 100.00

De Bosch KGE36EW4P koel-vriescombinatie heeft een ruime netto inhoud van 214 liter koelen en 88 liter vriezen. Levensmiddelen kun je nóg langer bewaren in de VitaFresh vershoudlades met luchtvochtigheidsregeling. Verder heeft de vriezer LowFrost voor minder ijsvorming en minder vaak ontdooien. Nieuw toegevoegde levensmiddelen worden dankzij AutoFreeze snel en efficiënt ingevroren.
Voordelen van de Bosch KGE36EW4P
* VitaFresh – Je kunt levensmiddelen langer bewaren dankzij een luchtvochtigheidsregeling
* LowFrost – Ontdooien gaat snel en makkelijk dankzij ingeschuimde verdampers
* VarioZone – Uitneembare glazen plateaus in het vriesgedeelte voor meer flexibiliteit en ruimte
* AutoFreeze – temperatuurwijzigingen worden herkend zodat de vriezer harder gaat vriezen wanneer nieuwe items worden toegevoegd.
Bosch vitaFresh koel-vriescombinatie
Deze vrijstaande koel-vriescombinatie van Bosch is voorzien van een elegant design dat zeker niet zal misstaan in je keuken. Het koelgedeelte beschikt over een netto inhoud van 214 liter en is voorzien van vier veiligheidsplateaus, waarvan er twee in hoogte te verstellen zijn. Het koelgedeelte beschikt over de functie superKoelen waarbij verse levensmiddelen sneller worden gekoeld. Ook zijn er twee VitaFresh lades waardoor groente, fruit, vis en vlees langer vers blijven. Het vriesgedeelte beschikt over een netto inhoud van 88 liter en heeft drie transparante diepvriesladen, waarvan er één bigBox is. Deze is zeer geschikt voor het bewaren van grotere artikelen. Het super-vriessysteem voorkomt dat bevroren levensmiddelen ontdooien als er nieuwe producten in de vriezer worden geplaatst. De vriezer is voorzien van het LowFrost systeem waardoor je minder vaak en sneller de vriezer kunt ontdooien. Dit model is voorzien van energieklasse A+++ waardoor hij zeer energiezuinig is.