AEG voorlader L6FBSPEED ProSense

547.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: f455a16f9028 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 0.00

De AEG L6FBSPEED wasmachine weegt uw wasgoed en past het wasprogramma automatisch aan. Hierdoor wast u met zo min mogelijk tijd, water en energie en blijft uw kleding langer mooi. Wasverzachter wordt gelijkmatig over de hele trommel verdeeld waardoor uw kleding zachter dan ooit tevoren aanvoelt.
Voor- en nadelen van de AEG L6FBSPEED
* ProSense – Weegt de lading en past de cyclus aan en vermindert slijtage door grondig te wassen met zo min mogelijk tijd, water en energie.
* SoftPlus zorgt ervoor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt.
* Was energiezuiniger én sneller met het Eco TimeSave programma
* Zachte waterstralen tillen het wasgoed tijdens het programma op en beschermen uw kleding.
* Duurzame koolborstelloze motor
* Geen ProSteam stoomfunctie om kleding snel mee op te frissen en waarmee u minder hoeft te strijken
Zuinige AEG wasmachine met ProSenseDe AEG L6FBSPEED is een zuinige wasmachine met energieklasse A+++, 8 Kg vulgewicht en 1600 toeren.
Met startuitstel kunt u door één druk op de knop de start van het programma uitstellen – bijvoorbeeld tot de daluren.
Optie vlekken behandelen: Vooral in combinatie met de 4-faseninspoeling levert de optie VLEKKEN behandelen van de AEG wasautomaten het beste resultaat bij het verwijderen van alle soorten vlekken uit uw wasgoed.
Sensorgeregelde waterdosering: Het FUZZY-LOGIC systeem houdt uw wasgoed in de gaten en analyseert eerst de hoeveelheid wasgoed die u wilt wassen. Vervolgens wordt het gekozen programma van A tot Z aan de belading aangepast, dus u hoeft zelf geen keuze te maken voor halve of hele belading.