Hama powerbank Powerbank X13 13000 mAh zwart

19.95

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: 37900d79c098 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 0.00

Wie kent het niet? Je bent op pad en op het moment suprême houdt je telefoon ermee op omdat de accu leeg is. Met de Hama Powerbank X13 geef je jouw device een energieboost, zodat je alsnog die selfie kan maken, dat telefoontje kunt plegen of dat appje kan sturen.
Voordelen van de Hama Powerbank X13
* Laadt 2 apparaten tegelijk op
* Geschikt voor verschillende mobiele apparaten
* Weegt nog geen 300 gram
* Strak Design
Hama Powerbank X13: altijd extra power
Met deze powerbank van Hama heb je altijd extra power onderweg. Hij heeft een capaciteit van 13000mAh, waardoor je altijd je telefoon, tablet, camera of ander device kan opladen en daardoor op elk moment door kan gaan. De powerbank is voorzien van twee uitgangen, en is direct klaar voor gebruik omdat hij in de fabriek half is voorgeladen. Het design van de Hama Powerbank X13 is strak ontworpen, laat zich stevig vastpakken en is voorzien van een geïntegreerde led-capaciteitsindicator, met vier lampjes (elk lampje staat voor 25%) die aangeven hoe vol de powerbank nog is. Tot slot vind je in de doos een usb c-adapter en een micro usb-kabel. Wil jij weten waar je verder nog op moet letten als je een powerbank wilt kopen? Voor meer informatie over powerbanks kijk je hier (https://www.expert.nl/advies-over-powerbanks).
Met de Hama powerbank X13 blijf je selfies maken want je hebt namelijk 90 uur extra bij de hand.
Klaar voor de toekomst
Met de usb c-producten van Hama ben je klaar voor de toekomst. Usb c is namelijk de nieuwe standaard aansluiting die je steeds meer terug ziet waaronder nu al in deze Hama Powerbank X13, maar ook in steeds meer smartphones, tablets, laptops, opladers, laadkabels, kaartlezers en geluidsadapters. Usb c is een aansluiting die op korte termijn voor iedereen hetzelfde zal gaan worden en één die het leven, waarvan de smartphone een belangrijk onderdeel is geworden een stuk gemakkelijk gaat maken. Voor meer informatie over usb c kijk je hier (https://www.expert.nl/usb-c-aansluiting).