Selecteer een pagina

Expert Gigaset A705A Trio Huistelefoon Zwart

78.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: ca884ebdf90d Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 0.00 – Bezorgkosten: 0.00 – Bezorgtiijd: Voor 21:45 besteld, volgende werkdag in huis

De Gigaset A705A Trio Zwart geeft je drie handsets. Van de woonkamer en de slaapkamer tot de zolder en de werkkamer; Je bent voortaan overal bereikbaar. De telefoonset beschikt zowel over een ingebouwd antwoordapparaat (opnametijd 20 minuten) als telefoonboek (100 contacten), Voordelen van de Gigaset A705A Trio Zwart * Groot, verlicht grafisch display * Verlichte toetsen * Antwoordapparaat met 20 minuten opnametijd Over de Gigaset A705A Trio Zwart De Gigaset A705A Trio Zwart heeft een verlicht scherm en toetsenbord. Dit zorgt ervoor dat je ook in het donker precies de juiste keuzes maakt en, ook mede dankzij de nummerweergavefunctie, altijd duidelijk ziet wie er belt. Bevalt de beller je niet? U plaatst het nummer eenvoudig op de zwarte lijst, zodat die oproepen in de toekomst automatisch geweigerd worden. Je belt met de handset aan je oor of lekker handsfree, waarbij de geluidskwaliteit maximaal gewaarborgd blijft. De 10 laatst ingekomen/uitgaande nummers worden overzichtelijk

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.