Aanbieding!

Braun staafmixer MQ9038X

129.00 107.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Naar Expert.nl

Artikelnummer: a50ae6365130 Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 22.00

Met de Braun MQ9038X staafmixer pureer je moeiteloos alle ingrediënten dankzij de 1000W motor en de nieuwe ActiveBlade technologie.
De voordelen van de Braun MQ9038X:
* 1000W motor zorgt voor moeiteloos pureren
* ActiveBlade-technologie zorgt voor optimaal fijnmaken van alle ingrediënten
* De staafmixervoet beschikt over een veersysteem
* Alle meegeleverde onderdelen reinig je eenvoudig in de vaatwasser
Staafmixervoet met veersysteem
Door de staafmixervoet pureer je zelfs de meest harde ingrediënten zonder enige moeite. De voet beschikt over een veersysteem, waardoor je bij alle ingrediënten bij alle hoeken in de pan komt. De voet beweegt op-en-neer en pureert hierdoor de meest harde ingrediënten zoals chocolade of kokosnoot binnen no-time. Dit is perfect als je wel graag uitgebreide recepten wilt maken, maar niet teveel tijd kwijt wilt zijn.
Maak gebruik van alle handige accessoires
Hak met de kruidenmolen eenvoudig allerlei verse kruiden fijn en klop je slagroom met de ballongarde. Of maak zelf gemakkelijk producten fijn met de meegeleverde hakmolen. Na gebruik hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want de losse onderdelen reinig je eenvoudig in de vaatwasser.