Selecteer een pagina

Expert Epson EcoTank ET-2820 All-in-one inkjet printer Zwart

239.00

Dit is een aanbieding van Expert.nl. Klik op de onderstaande knop om naar de aanbieding in de webwinkel van Expert.nl te gaan.

Aanbieding bekijken

Artikelnummer: 2c53d45c161a Categorieën: , ,

Beschrijving

Dit is een folder aanbieding van Expert.nl. Expert staat zeer goed bekend zowel als webwinkel as ook natuurlijk de offline winkels. Pak JOUW voordeel met een van de aanbiedingen van Expert.nl.

Korting: 0.00

De Epson EcoTank ET-2820 is een multifunctionele printer. Met deze printer kun je printen, scannen en kopiëren. Voordelen van de Epson EcoTank ET-2820 * Multifunctionele printer * Tot 72 cartridges met een set inkt * Gebruikvriendelijk inkttanksysteem Over de Epson EcoTank ET-2820 De Epson EcoTank ET-2820 geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk de inkt bij te vullen. Hierdoor hoef je geen cartridge te kopen ter vervanging. Je kunt met een set inkt 4500 pagina’s printen. Met deze printer kun je draadloos printen via WiFi.

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.