Home » Artikelen » Webwinkel Deloox

Webwinkel Deloox.nl

Deloox.nl, bij velen van jullie beter bekend als Superwinkel.nl de webwinkel waar jij terecht kan voor A-merk parfums en verzorgingsproducten. Jarenlang hebben zij gewerkt onder de naam Superwinkel en nu gaan ze verder onder de naam Deloox omdat dit een meer internationale naam is. Niet alleen is de naam meer internationaal gericht maar, ook past deze naam volgens hen zelf beter bij de producten die zij verkopen.

Jarenlang stond Superwinkel.nl bekend als een online winkel waar je goedkoper speelgoed en electronica producten kon kopen. De laatste jaren zijn zij zich meer gaan focussen op luxe producten in de categorie persoonlijke verzorging. De naam Superwinkel paste daar niet meer in thuis en vandaar de verandering naar Deloox.nl.

De naam is dan wel verandert, maar jij kan nog steeds voordeel pakken bij Deloox.nl. Alleen richten zij zich nu wel op een bepaald segment in de markt. Ben jij op zoek naar A merk verzorgingsproducten zoals bijvoorbeeld geurtjes? Dan kun jij nog steeds terecht op Deloox.nl. Ook is de dagaanbieding gebleven en natuurlijk te vinden in het dagaanbiedingen overzicht van deze website.

Wat zeggen klanten online over Deloox?

Tegenwoordig kopen wij niet zo maar meer bij een webwinkel. Net zoals het ook vaak in het dagelijkse leven gaat vinden wij het blijkbaar belangrijk wat anderen mensen vinden. Om te ontdekken wat anderen vinden van een webwinkel kijken wij met zijn allen naar reviews geschreven op review websites.

Ook over Deloox.nl zijn er op diverse websites ook reviews te vinden en in deze korte blog ga ik daar even naar kijken. Ik ben van mening dat je niet naar 1 enkele review website moet kijken. Daarom bespreek ik hier de resultaten van meerdere review websites die er toe doen.

Reviews Deloox.nl opTrustpilot.com

Als eerste heb ik een kijkje genomen op de bekendste review website Trustpilot.com. Wanneer je wel vaker een review blog hebt gelezen van mij dan is het jou vast opgevallen dat deze review website altijd naar voren komt.

Ik kan nu een heel lang en uitgebreid verhaal neer zetten hier maar, wanneer ik de site open is het eigenlijk gelijk duidelijk. De review score van Deloox.nl is op Trustpilot meer dan uitstekend. Van de ruim 3600 beoordelaars geeft 86% Deloox.nl de volle 5 sterren en slechts 5% geeft 1 ster. Dit is een uitermate positief beeld, natuurlijk zijn er ook slechte reviews want daar ontkomen we helaas niet aan. De mensen achter Deloox.nl nemen hun werk serieus en dat is te zien in het feit dat 90% van de negatieve reacties beantwoord zijn.

Reviews Deloox.nl op Kieskeurig.nl

De score op Kieskeurig.nl is gebaseerd op ruim 300goedgekeurde beoordelingen. ( op het moment van schrijven) En ook hier zien we vooral een positief beeld van tevreden klanten. Ik moest even naar beneden scrollen om negatieve reviews te vinden. Deze negatieve reviews hadden vooral betrekking op de mislukte levertijd van 24 uur die Deloox.nl op de site beloofd. Ja, dat is inderdaad vervelend, maar dat hoeft niet gelijk de schuld te zijn van Deloox.nl, toch? Wanneer puntje bij paaltje komt, is men over het algemeen meer dan positief over Deloox.nl.
Reviews

Deloox.nl op Kiyoh.nl

Tot slot heb ik nog even gekeken op review website Kiyoh.com en ook daar zien ik een meer dan positief beeld. Op Kiyoh.com zijn meer dan 19.000 reviews te vinden en Deloox.nl scoort toch nog een mooie totaal score van een 9.5. Op deze review website kunnen we de score over de laatste 12 maanden ook afzonderlijk bekijken en ook die score is goed met een mooie 9.4. Van de beoordelaars van de laatste 12 maanden beveelt 96% Deloox.nl aan bij anderen.

Conclusie

Ja, hier kan ik een heel uitgebreid verhaal gaan houden, maar het mag duidelijk zijn dat Deloox.nl heel goed uit de bus komt. Ik kan niet anders dan te concluderen op basis van de reviews dat Deloox.nl betrouwbaar is en over het algemeen goede service verleent.

Met vriendelijke groet John

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.