Selecteer een pagina

Home » Artikelen » Webwinkel Coolblue

Webwinkel Coolblue

webwinkel CoolblueIn deze blog ga ik kijken wat de mening online is over webwinkel Coolblue. Ook Coolblue staat in het dagaanbiedingen overzicht van Ikwildagaanbiedingen.nl. Uit de vele aanbiedingen die Coolblue dagelijks heeft, selecteren zij er een paar als dagaanbieding van de dag. Ondanks dat Coolblue dagelijks dagaanbiedingen heeft valt deze webwinkel niet in de categorie aanbiedingen websites. Coolblue is een grote webwinkel met inmiddels ook een aantal real life winkels. Naast een paar dagaanbiedingen heeft Coolblue dagelijks ook een flink aantal aanbiedingen.

Een grote webwinkel zoals Coolblue heeft ook te maken met gekochte artikelen die om wat voor reden dan ook teruggestuurd worden. Voorheen was dit voor webwinkels een echt probleem, want wat moet je met die teruggestuurde artikelen die je eigenlijk niet meer als nieuw kunt verkopen? Webwinkels hebben daar een oplossing voor gevonden en zo ook Coolblue. De oplossing is om die artikelen een tweede kans te geven. En dat is wat Coolblue ook doet, jij kan inmiddels kiezen uit een groot aanbod Tweedekans aanbiedingen van Coolblue.

Reviews Coolblue

Alles voor een glimlach, dat is de slogan van Coolblue, maar ervaren de klanten dat ook zo? Je kunt als webwinkel het nog zo goed doen en vele klanten bedienen, er zullen altijd mensen zijn die niet ontevreden zijn. In de reviews zal je die dan ook zeker terug gaan vinden. Ik ga hieronder verder in op de reviews aan de hand van een aantal review websites.

Ik begin met de reviews op Trustpilot.com. Dit is een bekende review website en van elke grote en of kleine webwinkel is daar wel een review te vinden. Op het moment dat ik deze blog schrijf zijn er op Trustpilot ruim 119.000 reviews geschreven over Coolblue. De meerderheid van deze reviews is positief want 81% geeft 5 sterren en slechts 5% geeft 1 ster. Wanneer we hier naar kijken mogen wij ervan uitgaan dat het merendeel van de klanten inderdaad de glimlach ervaart. Ook Coolbue zelf is erg actief op Truspilot.com, zij hebben 87% van de negatieve reacties beantwoord.

Nou kunnen we tevreden zijn met de review score op Truspilot, maar er zijn nog meer websites waar jij reviews kunt vinden. Het algemene beeld is meer dan positief, zo ook op Kieskeurig.nl en ook op kiyoh.com zien we positief beeld. Alleen op Nederlandreview.nl zien we een iets minder positief beeld, niet dramatisch maar de gemiddelde score is daar lager als bij de andere review websites.

Conclusie

Volgens mij kan ik wel zeggen dat Coolblue er alles aan doet om een glimlach op je gezicht te toveren. Natuurlijk zijn er ook daar minder goede ervaringen, maar volgens mij is het ook een illusie dat het altijd maar goed gaat. Waar mensen werken worden fouten gemaakt, alleen wordt dat in deze online tijd erg uitvergroot. Ook een webwinkel zoals Coolblue ontkomt er niet aan dat er altijd mensen zijn die hun negatieve ervaring online publiekelijk maken.

Met vriendelijke groet, John

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.