Selecteer een pagina
Home » Artikelen » Voordelige tankpassen voor jouw MKB

Voordelige tankpassen voor JOUW MKB

Zakelijk onderweg met een tankpas

Brandstof is een grote kostenpost voor de meeste bedrijven. Het besparingspotentieel is dus ook enorm. Een tankpas is het instrument bij uitstek om besparingen te realiseren. Online mkb tankpassen vergelijken is verstandig om inzicht te krijgen welke aanbieder het best bij jouw situatie past. Maar er is meer wat een tankpas aantrekkelijk maakt. In dit artikel vertellen we je er meer over. Lees snel verder!

Declareer en vorder belastinggeld terug

Met gemak registreer je online voor de brandstofpas. Binnen een aantal dagen ontvang je de pas en je kunt deze dan meteen gebruiken bij iedere tankbeurt. De kosten worden vervolgens op de pas geregistreerd. Aan het eind van de maand ontvang je een overzichtelijke maandfactuur waar alle tankbeurten op geregistreerd zijn. Met deze factuur kunnen de brandstof btw uitgaven teruggevorderd worden.

Alle informatie op een rijtje

Administratie voor een geheel wagenpark wordt eenvoudig gemaakt door tankpassen te gebruiken. Alle medewerkers van het bedrijf tanken namelijk voor dezelfde voordelige prijs. Daardoor kunnen uitgaven voor alle medewerkers met dezelfde formule berekend worden. Bovendien wordt alles gedigitaliseerd en is het dus niet nodig om tankbonnetjes te verzamelen. Dat scheelt dus een hoop administratiewerk.

Gebruiksgemak voor alle medewerkers

Medewerkers tanken voor dezelfde prijs ongeacht het tankstation. Daarom hoeven ze geen extra brandstof en tijd te verspillen in de zoektocht naar het meest voordelige tankstation. De tankpas biedt nog een aantal bijkomende voordelen. Het is ook mogelijk om kosten die gemaakt worden met parkeren, auto wassen, motorolie, en ruitenwisservloeistof te declareren.

Tankpas voor elektrische auto’s

Met de opkomst van elektrisch rijden is er ook steeds meer vraag naar tankpassen die gebruikt kunnen worden op elektrische oplaadpunten. Deze optie bestaat ook en het is net zo eenvoudig om je aan te melden voor een elektrische tankpas. De elektrische tankpas is geschikt om te gebruiken op een Europees netwerk van laadpunten. Natuurlijk kan de elektrische pas ook gebruikt worden op je eigen privé laadpunt. Het is raadzaam om bovenstaande opties te overwegen voor jouw mkb bedrijf.