Veilingen overzicht van Catawiki

Op deze pagina wijs ik je de weg naar de veilingen van Catawiki. Ben je op zoek naar een dagaanbieding? Dan verwijs ik je graag door naar de homepagina.

Veiling website Catawiki

Catawiki.nl is een grote veiling website waar je veilingen van zowel bedrijven als ook van particulieren kunt vinden. Elke dag staan er duizenden veilingen online op Catawiki.nl en jij kan er elke dag mee bieden op de verschillende veilingen.

Catawiki vs Marktplaats

Het voordeel van Catwiki op bijvoorbeeld een website als Marktplaats is dat jijzelf bepaald wat je betaald voor een product. Heb jij het maximale wat je uit wilt geven geboden en bieden ze erover heen dan is het jouw keus om te stoppen of om eventueel door te gaan met bieden. Op Marktplaats kun je hooguit een tegenbod doen maar je bent daar altijd afhankelijk van de verkoper. Houdt hij of zij vast aan de vraagprijs dan kun je daar niets aan veranderen.

Kopen en verkopen

Er is ook een overeenkomst met de bekende koop en verkoop website Marktplaats. Ook op op Catwiki.nl kun jij als particulier producten aanbieden voor de verkoop via een veiling. Weet je dus niet zo goed welke vraagprijs je moet vaststellen dan is Catwiki.nl misschien wel de veiling website waar jij je spullen wil verkopen.

Wacht niet langer en bekijk het veiling aanbod of start met verkopen op Catawiki.nl