Home » Over ons

Over ons

over ons en over ikwildagaanbiedingenOver ons? Ja dat is een pagina die jij op bijna elke website wel vind. Nou zit ik met een klein probleem, ik ben namelijk de enige persoon op dit moment achter Ikwildagaanbiedingen.nl. Ja, ik mag Duppie natuurlijk niet vergeten, maar wanneer ik heel eerlijk ben moet ik toegeven dat hij een verlengstuk is van mijzelf. Nou ja, ik ben dus John Bijl en ik ben op het moment van schrijven 44 jaar, getrouwd en samen met mijn vrouw heb ik 2 kinderen mogen krijgen. Voor meer achtergrond informatie verwijs ik je graag door naar het artikel: Waarom Ikwildagaanbiedingen.nl?

Ik ben dus de man achter Ikwildagaanbiedingen.nl, een website waar jij elke dag alleen maar aanbiedingen gaat vinden. De aanbiedingen die jij op de site gaat vinden verkoop ik niet zelf. Het zijn allemaal aanbiedingen van partner webwinkels en veilingsites. Ik doe dus eigenlijk niets meer of minder dan jou te laten zien dat er aanbiedingen zijn en waar deze te koop zijn. 

Hoe werkt het nou precies?

John, hoe werkt het nou precies op jouw website? Dat is een vraag die ik nog wel eens krijg. Nou het is heel simpel, zoals ik hierboven ook al zei, ik toon jou aanbiedingen die ergens online te koop zijn. Dus eigenlijk een beetje hetzelfde als een reclamefolder alleen dan met het voordeel dat jij niet de deur uit hoeft en dat jij in enkele klikken in de juiste webwinkel bent.

Elke ochtend haal ik digitaal de nieuwste aanbiedingen van de verschillende partners binnen en de verlopen deals worden verwijderd. Alle nieuwe dagaanbiedingen, aanbiedingen en veilingen worden op de juiste plekken op de site gezet en jij kan ze weer makkelijk vinden. Zo worden alle dagaanbiedingen automatisch in het dagaanbiedingen overzicht geplaatst en alle veilingen in het veilingen overzicht.

Ook op sociale media actief?

Jazeker, ik ben elke dag via diverse sociale media kanalen actief. Persoonlijk ben ik van mening dat wanneer je een website zoals de mijne beheert, jij niet zonder sociale media kunt. Op de diverse kanalen zijn namelijk de potentiele aanbiedingen zoeker te vinden en die wil ik natuurlijk bereiken. Met Ikwildagaanbiedingen.nl ben ik actief op Facebook met een Facebook groep en een Facebook pagina. Verder ben ik te vinden op Twitter, Instagram en Pinterest.

Tot slot nog even dit…

Wist jij dat dagaanbiedingen ook wel dagdeals, dailyoffers of daildeals genoemd worden?