Selecteer een pagina
Home » Artikelen » Lekker winkelen vanuit je luie stoel

Lekker winkelen vanuit je luie stoel

Lekker vanaf de bank een nieuwe outfit bestellen of alle aanbiedingen door spitten op zoek naar een goede deal. Steeds meer consumenten maken gebruik van het gemak van online winkelen en winkels spelen hierop in door allerlei producten online aan te bieden.

 

Ontwikkelingen e-commerce

Het aanbod online winkels groeit. In 2018 is de omzetgroei van webwinkels ruim 3% hoger dan de omzetgroei in 2017 [Bron: CBS] . Niet alleen de omzet groeit, maar ook het aantal webwinkels groeit. Het starten van een webwinkel is vooral populair onder twintigers. In totaal openden 1.885 jongeren (20-24 jaar) in het eerste kwartaal van 2019 een webwinkel, tegen 760 jongeren vorig jaar [Bron: NRC].

 

De e-commerce groeit. Overal kan je online producten aanschaffen. Steeds meer fysieke winkels zetten naast de winkel ook een webshop neer om de klanten optimaal te kunnen bereiken. Zo zie je bijvoorbeeld dat webshops dag aanbiedingen of gewone aanbiedingen van producten hebben die alleen maar geldig of verkrijgbaar zijn in de webshop.

 

Verzendkosten

Voor sommige consumenten is het een struikelpunt om tot aankoop over te gaan; de verzendkosten die worden gerekend bij een aankoop. Sommige webshop verwerken de verzendkosten daarom in de prijs van producten, om op deze manier geen verzendkosten te hoeven rekenen. Andere webshops bieden producten aan voor een lagere prijs aan maar rekenen wel verzendkosten. Dit verschilt per webshop

 

Webshops proberen zo voordelig mogelijk om bestellingen te versturen. Daarom worden er steeds meer brievenbuspakketjes verstuurd. Kleine voorwerpen die gemakkelijk door de brievenbus kunnen, worden vaak verstuurd in een brievenbusdoos of een luchtkussen envelop om te besparen op verzendkosten.

 

Wat past er door de brievenbus?

Wil je gebruik maken van brievenbuspost, maar weet je niet of jouw verzendverpakking door de brievenbus past? Je kan het proberen bij je eigen voordeur, maar je kan het ook meten.

De maximale afmetingen van een brievenbuspakket zijn: 380 mm x 265 mm x 32 mm. Brievenbuspost mag niet zwaarder zijn dan 2 kg [Bron: PostNL].

Brievenbusdozen zijn speciaal gemaakt voor deze afmetingen. Ze mogen dus gewoon mee met de reguliere post!

Voor consumenten is een brievenbuspakketje erg gemakkelijk. Je hoeft niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen omdat het gewoon door de brievenbus past!

 

Verstuur zelf pakketten!

Heb je zelf een webshop en verstuur je regelmatig pakketjes? Dan heb je waarschijnlijk te maken met het uitzoeken van geschikte dozen om jouw producten goed in te versturen.

 

Er is voldoende aanbod. Bepaal voor jezelf eerst wat voor soort verpakkingen je zoekt, welke afmetingen en de aantallen je nodig hebt. Zo maak je de zoektocht naar de perfecte verpakking een stuk makkelijker!

 

Wil je op de hoogte blijven en geen aanbieding of dag aanbiedingen missen?

Volg ikwildagaanbiedingen.nl op Facebook en Instagram!

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.