Ikwildagaanbiedingen.nl nieuwe stijl

ikwildagaanbiedingen de aanbiedingen gids van NederlandDe afgelopen weken ben ik bezig geweest met het aanpassen van de website. Het doel van de aanpassingen is het nog beter vindbaar maken van de vele aanbiedingen. Alles op de website doe ik helemaal alleen, ik heb geen medewerkers en moet dus alles alleen doen. Dat zorgt ervoor dat de verbouwing aardig wat tijd in beslag neemt. De voorkant van de website is op dit moment goed bereikbaar en verandert van uiterlijk. De belangrijkste verandering is het hoofdmenu, daarin vind jij nu de diverse product pagina’s met specifieke aanbiedingen. Door de specifieke aanbiedingen pagina’s toe te voegen aan het hoofdmenu moet het vinden van aanbiedingen nog makkelijker worden.

Ikwildagaanbiedingen.nl is begonnen met enkel en alleen dagaanbiedingen, de dagaanbieding is een aanbieding die elke 24 uur anders is. Maar, in de loop der tijd zijn er ook steeds meer reguliere aanbiedingen toegevoegd aan de website. De website is inmiddels uitgegroeid tot een online reclamefolder waar jij duizenden aanbiedingen kunt vinden van tientallen partners. Nu is het dus zaak dat de website zodanig toegankelijk wordt dat jij meer dan alleen maar de dagaanbiedingen makkelijk kunt vinden.

Makkelijk aanbiedingen vinden

Mijn doel voor de website is dat jij makkelijk de voordeeltjes online kunt vinden. Het leven is niet altijd even goedkoop en dan is het mooi dat er op verplichte aankopen de nodige korting te vinden is. Via Ikwildagaanbiedingen.nl is het dan ook mogelijk de juiste aanbiedingen makkelijk te vinden. In het hoofdmenu dat gedurende jou hele bezoek bovenaan de website te vinden is, vind jij de links naar vele specifieke product aanbiedingen pagina’s. Het maakt dus in principe niet uit op welke pagina jij binnenkomt op de site. Vanaf elke pagina heb jij gelijk toegang tot meerdere productpagina’s met daarop aanbiedingen van het door jou gekozen product.

Lukt het toch niet om de juiste aanbieding te vinden? In dat geval kun jij gebruik maken van de whatsapp knop. Stuur mij een appje en ik ga je helpen zoeken. Het is geen garantie dat ik het wel ga vinden, maar staat de aanbieding die jij zoekt wel op de site dan ga ik hem vast en zeker vinden.

Ikwildagaanbiedingen.nl is er voor jou!

Ikwildagaanbiedingen.nl is er voor jou! Dat zul jij misschien wel vaker horen en jij gelooft het allemaal wel. Kijk, natuurlijk ben ik met de website begonnen om te proberen wat te verdienen, dat is geen geheim. Maar, in de zoektocht van wat ik zou gaan doen heeft zeker en vast meegespeeld iets op te zetten waar anderen ook wat aan hebben. Ikwildagaanbiedingen.nl is daar het resultaat van en ik ben dan ook van mening dat jij wat aan de website kunt hebben. Nee, niet elke keer zal het raak zijn, maar wanneer jij de website wat vaker bezoekt in jouw zoektocht naar aanbiedingen zal er zeker een moment zijn dat het jou voordeel op levert.

Ik ga door met de ontwikkeling van de website en daar probeer ik in alles aan de bezoeker dus jou te denken. Mijn doel is, een website neer te zetten waar het makkelijk is de aanbiedingen te vinden. Geen technische hoogstandjes, maar gewoon een simpele website waar het makkelijk zoeken is. Het belangrijkste is dat de aanbiedingen gevonden worden en dat jij het voordeel kan pakken dat jij zoekt.

Groet John

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.