Feestelijke foto’s verdienen een speciale plek in huis

geweldige foto ervaringen met flipphoto

De meest bijzondere momenten in ons leven willen we graag vastleggen. Daarom wordt er juist tijdens de laatste weken van het jaar veel gefotografeerd. De feestdagen brengen we door met familie en vrienden en iedereen is feestelijk uitgedost. Het huis is sfeervol versierd, de kerstboom staat te stralen en het vuurwerk op oudejaarsavond is een spektakel.
Ook zijn er volop feesten, borrels en etentjes die fantastisch zijn om te fotograferen. De decembermaand is dus de ultieme periode om sfeervolle plaatjes te schieten!

Fotolijst

Het allernieuwste product op de markt is de FlipPhoto. Wat ons betreft dé ontdekking om bijzondere foto’s een speciaal plekje in huis te geven. De FlipPhoto is namelijk een fotolijst waarin twee foto’s afwisselend te zien zijn, afhankelijk van de hoek waaruit u ernaar kijkt. Als u er voorbijloopt, ziet u het beeld veranderen. De beelden worden verwerkt met een lenticulaire druktechniek. Een fijn lenzenrooster dat over de afbeeldingen is aangebracht, zorgt ervoor dat er een optisch effect ontstaat.
De hele familie aan het kerstdiner? Of een groepsfoto van de (klein)kinderen die poseren voor de kerstboom? Zonde om niets met al deze mooie foto’s te doen, het zijn immers herinneringen om te koesteren. Een fotolijst aan de muur went al snel en komt soms wat saai over. Bij de FlipPhoto zijn de combinaties eindeloos, u kiest zelf de foto’s die voor u belangrijk zijn!

Customizen

Bijzonder aan de FlipPhoto is dat u het product volledig kunt customizen, u bepaalt dus zelf het eindresultaat. Natuurlijk door de foto’s, maar ook door de keuze van het formaat (staand, liggend of vierkant) en de lijst. Heeft u zelf nog een geschikte lijst of wilt u de FlipPhoto liever zonder lijst neerzetten? Dat kan natuurlijk ook. U kunt de FlipPhoto overal in huis ophangen of neerzetten, het is een echte eyecatcher in elk interieur!
Kijk op www.foopla.nl voor voorbeelden en meer informatie