Selecteer een pagina
Home » Artikelen » De beste manieren om geld te besparen als je een smartphone koopt

smartphone kopenEen smartphone kopen is een van de moeilijkste taken die een mens kan doen. Thuis besluit je om de nieuwste mobiel van Samsung aan te schaffen, maar als je een winkel bezoekt, dankzij de honderden smartphones die je omringt, koop je uiteindelijk een andere. Je wilt minder geld uitgeven aan de aanschaf van een smartphone, maar wilt tegelijkertijd het beste van het geheel. Bekijk daarvoor het volgende om te weten hoe je een goede smartphone koopt zonder hier te veel geld aan uit te geven.

Koop bij een mobiele provider

Als je een simkaartvrij toestel wilt, kun je deze vaak alleen rechtstreeks bij de fabrikant of via een internetwinkel kopen. Je kunt echter gewoon een smartphone kopen bij een mobiele provider als je het apparaat wilt kopen en voor een abonnement wilt betalen. De meeste providers hebben gratis telefoons bij hun abonnementen, maar het nadeel is dat je mogelijk een bindend contract van twee jaar moet ondertekenen.

Koop rechtstreeks bij de fabrikant

De beste manier om een ​​smartphone tegen lagere kosten te kopen, is door rechtstreeks bij de fabrikant te kopen. Wanneer gekocht via hun officiële websites, wordt een iPhone of een HTC One X normaal gesproken zonder simkaart verkocht. Hoewel het in eerste instantie misschien prijzig lijkt om een ​​smartphone rechtstreeks bij de fabrikant te kopen, zijn er extra voordelen zoals meer opslagruimte, gemakkelijke ondersteuning, een retourgarantie en de betrouwbaarheid van het merk.

Let op de beste aanbiedingen

In september worden doorgaans nieuwe smartphones onthuld door Apple, Samsung, Motorola en Sony. Houd er rekening mee dat providers je doorgaans dwingen om contracten van twee jaar te ondertekenen om het meest recente smartphonemodel van een bepaalde fabrikant te ontvangen. Waarschijnlijk vind je de meest recente mobiele telefoon van je favoriete merk tegen een gereduceerde prijs als je drie of zes maanden wacht nadat deze op de markt is gebracht. Bij een Meiland wijn kopen kun je hier mogelijk ook gebruik van maken om geld te besparen!

Ga voor een goede batterijduur

Er zit geen logica achter het hebben van een telefoon met tonnen GB aan data in je mobiele abonnement als de batterij van je smartphone niet eens lang meegaat. Controleer het vermogen dat je smartphone levert na slechts één keer opladen om het meeste waar voor je geld te krijgen. Een smartphone met een batterijlevensduur van 3000 mAh is een fantastische standaard om naar te streven, aangezien deze je meer dan 13 uur stroom zal bieden. Zo kun je lang op je smartphone inspiratie voor in huis op doen.

Koop online een mobiel

Enkele van de meest populaire online websites voor het kopen van een smartphone zijn Amazon, Bol, Coolblue, enz. Een geweldige manier om geld te besparen is om online op zo’n site een smartphone te kopen, vooral als je toegang hebt tot online coupons, vouchers of kortingscodes. Het is mogelijk om prijzen te vergelijken en online verkopers bieden mobiele telefoons doorgaans tegen lagere kosten aan dan andere leveranciers.

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.